Kleenair verpakking Kleenair display

De synthetische stofzuigerzak van KLEENAIR biedt vele voordelen ten opzichte van andere (papieren) stofzuigerzakken. De KLEENAIR stofzuigerzakken gaan twee keer langer mee dan een papieren stofzuigerzak, zorgen ervoor dat uw stofzuiger meer zuigkracht heeft, zijn extra hygiënisch door microfiltratie en zijn oerdegelijk.

Duurzaam

De synthetische stofzuigerzakken van KLEENAIR gaan twee keer langer mee dan papieren stofzuigerzakken. Het stof wordt namelijk geabsorbeerd in de vezels, zonder dat de poriën verstopt raken. Hierdoor wordt vermeden dat de zuigkracht vermindert. Tevens passen zij zich perfect aan de vorm van het compartiment voor de stofzuigerzak aan, waardoor de beschikbare ruimte, de capaciteit en de levensduur optimaal benut worden en u minder vaak van stofzuigerzak hoeft te wisselen.

Krachtig

Het synthetisch materiaal van de stofzuigerzakken van KLEENAIR zorgt met zijn unieke meer-lagensysteem voor een optimale luchtstroom en een gelijkmatige verspreiding van het opgezogen stof. Dat levert een grote en constante zuigkracht op over een langdurige periode.

stofzuiger

Optimale filtering

Het synthetisch materiaal van de stofzuigerzakken van KLEENAIR filtert de lucht die de stofzuiger verlaat en terug de kamer in wordt geblazen. De microfiltratie van de KLEENAIR stofzuigerzakken geeft niet alleen een beter stofzuigresultaat, maar zorgt tevens voor een veel schonere lucht dan bij een gewone papieren zak. De KLEENAIR stofzuigerzakken helpen u bijvoorbeeld om allergenen en sommige bacteriën te bestrijden.

Pijlen